• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
José Guimarães (1939-2010)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. José Guimarães

José Guimarães (1939-2010)

Kunstenaar

Jorge GUIMARÃES (1933-2010)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Portugees
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
José Guimarães - Prachtige gesigneerde zeefdruk - Zelden aangeboden! - 110/199 kopen? Bied vanaf 225!
José Guimarães - Prachtige gesigneerde zeefdruk - Zelden aangeboden! - 110/199

Grafiek na 1900

Geplaatst doorin2art

Eindtijd05-06-2022 om 20:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van José Guimarães

Wilt u graag een kunstwerk kopen van José Guimarães? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van José Guimarães. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van José Guimarães en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van José Guimarães te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen José Guimarães!

Volg het aanbod kunst van José Guimarães te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van José Guimarães te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u José Guimarães instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe José Guimarães kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van José Guimarães!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van José Guimarães kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van José Guimarães en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van José Guimarães via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van José Guimarães of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van José Guimarães?

Kunst kopen van José Guimarães begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van José Guimarães, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van José Guimarães. Om meer kans te maken om de José Guimarães te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van José Guimarães! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.