Marc Jurt (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marc Jurt
Marc Jurt (1955)

Marc Jurt (1955)

Marc JURT (1955 - 2006)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
filters
Marc Jurt - de waarnemer (sc5) kopen? Bied vanaf 75!
Marc Jurt (1955) Zwitsers de waarnemer (sc5)
TechniekEts
Afmetingen28 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marc Jurt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Jurt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Jurt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Jurt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Jurt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Jurt!

Volg het aanbod kunst van Marc Jurt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Jurt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Jurt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Jurt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Jurt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Jurt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Jurt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Jurt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Jurt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Jurt?

Kunst kopen van Marc Jurt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Jurt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Jurt. Om meer kans te maken om de Marc Jurt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Jurt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.