Marthe Nso Abomo (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marthe Nso Abomo
Marthe Nso Abomo (1953)

Marthe Nso Abomo (1953)

Kunstenaar

Marthe NSO ABOMO (Kameroen 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marthe Nso Abomo - Tulipes (eden) IV kopen? Bied vanaf 15!
Marthe Nso Abomo - Tulipes (eden) IVSchilderij
Geplaatst doorArtzaanstad
Eindtijd 03-02-2023 om 21:52
Jaartal2002
TechniekAcryl
Afmetingen90 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marthe Nso Abomo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marthe Nso Abomo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marthe Nso Abomo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marthe Nso Abomo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marthe Nso Abomo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marthe Nso Abomo!

Volg het aanbod kunst van Marthe Nso Abomo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marthe Nso Abomo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marthe Nso Abomo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marthe Nso Abomo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marthe Nso Abomo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marthe Nso Abomo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marthe Nso Abomo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marthe Nso Abomo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marthe Nso Abomo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marthe Nso Abomo?

Kunst kopen van Marthe Nso Abomo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marthe Nso Abomo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marthe Nso Abomo. Om meer kans te maken om de Marthe Nso Abomo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marthe Nso Abomo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.