Rinus Reus (1865-1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rinus Reus
Rinus Reus (1865-1938)

Rinus Reus (1865-1938)

Kunstenaar

Rinus REUS (Dordrecht 1865 - Bergen op Zoom 1938)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rinus Reus (1865-1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rinus Reus (1865-1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Rinus Reus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rinus Reus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rinus Reus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rinus Reus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rinus Reus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rinus Reus!

Volg het aanbod kunst van Rinus Reus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rinus Reus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rinus Reus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rinus Reus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rinus Reus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rinus Reus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rinus Reus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rinus Reus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rinus Reus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rinus Reus?

Kunst kopen van Rinus Reus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rinus Reus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rinus Reus. Om meer kans te maken om de Rinus Reus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rinus Reus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.