William Remory (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. William Remory
William Remory (1958)

William Remory (1958)

Kunstenaar

William Remory 1958: Maakt prachtig kleurrijk werk in Cobra-stijl. Zijn werk is te vinden in verschillende Cobrastijl-gerichte musea en is tevens te vinden in vele privé collecties. Heeft een aantal exposities op zijn naam staan. Opleiding: kunstacademie te Aalst en Ninove.Heeft voorts kunstgeschiedenis gestudeerd. Hij heeft galerieën in Belgie en Bulgarije. Zijn werk wordt verwacht behoorlijk in waarde te gaan stijgen, een goede investering dus.

Aangeboden items
1
Verkochte items
90
Links
Favoriet
FA. (38 x Favoriet)
filters
William Remory - Afwijzing kopen? Bied vanaf 150!
William Remory (1958) Afwijzing
TechniekOlieverf
Afmetingen33 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van William Remory

Wilt u graag een kunstwerk kopen van William Remory? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van William Remory. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van William Remory en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van William Remory te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen William Remory!

Volg het aanbod kunst van William Remory te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van William Remory te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u William Remory instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe William Remory kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van William Remory!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van William Remory kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van William Remory en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van William Remory via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van William Remory of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van William Remory?

Kunst kopen van William Remory begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van William Remory, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van William Remory. Om meer kans te maken om de William Remory te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van William Remory! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.