Ad Kroese (1946-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ad Kroese
Ad Kroese (1946-2001)

Ad Kroese (1946-2001)

Kunstenaar

Ad KROESE

AQUARELLIST

Geboren te Den Haag in 1946. Overleden in Den Haag/2001

Woonde en werkte in Den Haag

Onderwerpen: interieurs

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ad Kroese (1946-2001) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ad Kroese (1946-2001) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ad Kroese

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Kroese? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Kroese. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Kroese en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Kroese te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Kroese!

Volg het aanbod kunst van Ad Kroese te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Kroese te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Kroese instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Kroese kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Kroese!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Kroese kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Kroese en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Kroese via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Kroese of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Kroese?

Kunst kopen van Ad Kroese begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Kroese, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Kroese. Om meer kans te maken om de Ad Kroese te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Kroese! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.