Ad Petersen (1931-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ad Petersen
Ad Petersen (1931-2021)

Ad Petersen (1931-2021)

Kunstenaar

Ad PETERSEN (Zaandam 1931 - Amsterdam 2021)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad Petersen - 2 foto's van Roland Topor, Jean Tinguely en Wil Sandberg en boek kopen? Bied vanaf 85!
Ad Petersen (1931-2021) Nederlands 2 foto's van Roland Topor, Jean Tinguely en Wil Sandberg en boek
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Ad Petersen - 2 gesigneerde foto's van Roland Topor, Jean Tinguely en Wil Sandberg en boek kopen? Bied vanaf 175!
Ad Petersen (1931-2021) Nederlands 2 gesigneerde foto's van Roland Topor, Jean Tinguely en Wil Sandberg en boek
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad Petersen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Petersen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Petersen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Petersen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Petersen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Petersen!

Volg het aanbod kunst van Ad Petersen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Petersen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Petersen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Petersen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Petersen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Petersen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Petersen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Petersen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Petersen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Petersen?

Kunst kopen van Ad Petersen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Petersen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Petersen. Om meer kans te maken om de Ad Petersen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Petersen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.