Adolf Jelinek Alex (1890-1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adolf Jelinek Alex
Adolf Jelinek Alex (1890-1957)

Adolf Jelinek Alex (1890-1957)

Kunstenaar

Adolf Jelinek ALEX (Strmilov 1890 - Praag 1957)

Tjechische kunstenaar. Signeerde met A.J. Alex.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Adolf Jelinek Alex (1890-1957) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Adolf Jelinek Alex

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adolf Jelinek Alex? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adolf Jelinek Alex. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adolf Jelinek Alex en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adolf Jelinek Alex te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adolf Jelinek Alex!

Volg het aanbod kunst van Adolf Jelinek Alex te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adolf Jelinek Alex te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adolf Jelinek Alex instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adolf Jelinek Alex kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adolf Jelinek Alex!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adolf Jelinek Alex kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adolf Jelinek Alex en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adolf Jelinek Alex via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adolf Jelinek Alex of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adolf Jelinek Alex?

Kunst kopen van Adolf Jelinek Alex begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adolf Jelinek Alex, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adolf Jelinek Alex. Om meer kans te maken om de Adolf Jelinek Alex te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adolf Jelinek Alex! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.