Adriana Landzaad
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adriana Landzaad
Adriana Landzaad

Adriana Landzaad (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Adriana LANDZAAD

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Adriana Landzaad - Portret kopen? Bied vanaf 20!
Adriana Landzaad - PortretGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doordeKunstZolder
Eindtijd 07-03-2023 om 21:54
Jaartal1987
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Adriana Landzaad

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriana Landzaad? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriana Landzaad. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriana Landzaad en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriana Landzaad te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriana Landzaad!

Volg het aanbod kunst van Adriana Landzaad te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriana Landzaad te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriana Landzaad instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriana Landzaad kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriana Landzaad!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriana Landzaad kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriana Landzaad en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriana Landzaad via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriana Landzaad of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriana Landzaad?

Kunst kopen van Adriana Landzaad begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriana Landzaad, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriana Landzaad. Om meer kans te maken om de Adriana Landzaad te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriana Landzaad! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.