• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ageeth Leemkuil (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ageeth Leemkuil

Ageeth Leemkuil (1949)

Kunstenaar

Ageeth LEEMKUIL (Oldenzaal 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ageeth Leemkuil - Compositie 431 kopen? Bied vanaf 99!
Ageeth Leemkuil - Compositie 431

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd05-06-2022 om 15:52

Jaartal2007
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ageeth Leemkuil - Drieluik Compositie 179, 180 & 182 kopen? Bied vanaf 200!
Ageeth Leemkuil - Drieluik Compositie 179, 180 & 182

Schilderij

Geplaatst doorArtDumay

Eindtijd03-12-2021 om 20:59

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ageeth Leemkuil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ageeth Leemkuil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ageeth Leemkuil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ageeth Leemkuil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ageeth Leemkuil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ageeth Leemkuil!

Volg het aanbod kunst van Ageeth Leemkuil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ageeth Leemkuil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ageeth Leemkuil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ageeth Leemkuil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ageeth Leemkuil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ageeth Leemkuil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ageeth Leemkuil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ageeth Leemkuil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ageeth Leemkuil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ageeth Leemkuil?

Kunst kopen van Ageeth Leemkuil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ageeth Leemkuil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ageeth Leemkuil. Om meer kans te maken om de Ageeth Leemkuil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ageeth Leemkuil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.