Agnes Maes (1942-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Agnes Maes
Agnes Maes (1942-2016)

Agnes Maes (1942-2016)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Agnes MAES (Tiele 1942 - Deinze 2016) 

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Agnes Maes - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 500!
Agnes Maes - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot)Tekening / Aquarel
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 12-03-2023 om 19:03
Jaartal1986
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen106 cm x 135 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Agnes Maes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Agnes Maes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Agnes Maes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Agnes Maes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Agnes Maes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Agnes Maes!

Volg het aanbod kunst van Agnes Maes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Agnes Maes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Agnes Maes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Agnes Maes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Agnes Maes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Agnes Maes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Agnes Maes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Agnes Maes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Agnes Maes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Agnes Maes?

Kunst kopen van Agnes Maes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Agnes Maes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Agnes Maes. Om meer kans te maken om de Agnes Maes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Agnes Maes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.