Albert Jozef Claeys (1889-1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Jozef Claeys
Albert Jozef Claeys (1889-1967)

Albert Jozef Claeys (1889-1967)

Kunstenaar

Albert Jozef CLAEYS (Eke (Nazareth) 1889 - Deurle (Sint-Martens-Latem) 1967)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Albert Jozef Claeys - Winter in Deurle kopen? Bied vanaf 330!
Albert Jozef Claeys - Winter in DeurleSchilderij
Geplaatst doorvlart
Eindtijd 28-03-2023 om 22:58
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen72 cm x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Albert Jozef Claeys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Jozef Claeys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Jozef Claeys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Jozef Claeys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Jozef Claeys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Jozef Claeys!

Volg het aanbod kunst van Albert Jozef Claeys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Jozef Claeys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Jozef Claeys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Jozef Claeys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Jozef Claeys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Jozef Claeys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Jozef Claeys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Jozef Claeys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Jozef Claeys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Jozef Claeys?

Kunst kopen van Albert Jozef Claeys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Jozef Claeys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Jozef Claeys. Om meer kans te maken om de Albert Jozef Claeys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Jozef Claeys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.