• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ali Golkar (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ali Golkar

Ali Golkar (1948)

Kunstenaar

Ali Golkar, geboren 1948 Isfahan, Iran. Opgeleid in Persia als architect, in 1974 verder gaan studeren aan de Southern California Institute of Architecture. In diverse musea over de gehele wereld te bewonderen

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ali Golkar - Ali Reza Golkar kopen? Bied vanaf 20!
Ali Golkar - Ali Reza Golkar

Fotografie

Geplaatst doorerice

Eindtijd13-02-2022 om 22:03

Periode1945 t/m 1999
TechniekPortfolio
Afmetingen51 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ali Golkar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ali Golkar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ali Golkar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ali Golkar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ali Golkar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ali Golkar!

Volg het aanbod kunst van Ali Golkar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ali Golkar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ali Golkar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ali Golkar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ali Golkar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ali Golkar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ali Golkar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ali Golkar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ali Golkar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ali Golkar?

Kunst kopen van Ali Golkar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ali Golkar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ali Golkar. Om meer kans te maken om de Ali Golkar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ali Golkar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.