Alois Janak (1924)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alois Janak
Alois Janak (1924)

Alois Janak (1924)

Kunstenaar

Alois JANAK (Tjechie 1924)

Aangeboden items
3
Verkochte items
26
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Alois Janak - Schneeglöckchen, Radierung / Aquatinta (groß) kopen? Bied vanaf 250!
Alois Janak (1924) Tsjechisch Schneeglöckchen, Radierung / Aquatinta (groß)
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen84 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Alois Janak - OHNE TITEL kopen? Bied vanaf 180!
Alois Janak (1924) Tsjechisch OHNE TITEL
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee
FA. 
Alois Janak - Dampfer, Farbradierung kopen? Bied vanaf 95!
Alois Janak (1924) Dampfer, Farbradierung
TechniekEts
Afmetingen45 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
FA. (4)

Kunst kopen van Alois Janak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alois Janak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alois Janak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alois Janak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alois Janak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alois Janak!

Volg het aanbod kunst van Alois Janak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alois Janak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alois Janak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alois Janak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alois Janak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alois Janak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alois Janak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alois Janak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alois Janak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alois Janak?

Kunst kopen van Alois Janak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alois Janak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alois Janak. Om meer kans te maken om de Alois Janak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alois Janak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.