Alois Janak (1924)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alois Janak
Alois Janak (1924)

Alois Janak (1924)

Kunstenaar

Alois JANAK (Tjechie 1924)

Aangeboden items
4
Verkochte items
27
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
filters
Alois Janak - „PSEUDONARCISSUS“ Die Gelbe Narzisse 1993 kopen? Bied vanaf 55!
Alois Janak (1924) Tsjechisch „PSEUDONARCISSUS“ Die Gelbe Narzisse 1993
TechniekEts
Afmetingen41 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Alois Janak - Alois Janak - Schneeglöckchen, Aquatinta-Radierung kopen? Bied vanaf 195!
Alois Janak (1924) Tsjechisch Alois Janak - Sneeuwklokjes, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen84 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
Alois Janak - Dampfer, Farbradierung kopen? Bied vanaf 95!
Alois Janak (1924) Dampfer, Farbradierung
TechniekEts
Afmetingen45 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Alois Janak - giclee: olifant kopen? Bied vanaf 65!
Alois Janak (1924) Tsjechisch giclee: olifant
TechniekEts
Afmetingen47 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alois Janak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alois Janak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alois Janak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alois Janak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alois Janak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alois Janak!

Volg het aanbod kunst van Alois Janak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alois Janak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alois Janak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alois Janak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alois Janak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alois Janak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alois Janak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alois Janak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alois Janak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alois Janak?

Kunst kopen van Alois Janak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alois Janak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alois Janak. Om meer kans te maken om de Alois Janak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alois Janak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.