Angele Donjacour (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Angele Donjacour
Angele Donjacour (1954)

Angele Donjacour (1954)

Kunstenaar

Angele DONJACOUR

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Angele Donjacour - en andere! - Lot van 5 werken op papier kopen? Bied vanaf 50!
Angele Donjacour - en andere! - Lot van 5 werken op papierGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 02-04-2023 om 22:18
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen45 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Angele Donjacour - Abstract geometrisch kopen? Bied vanaf 500!
Angele Donjacour - Abstract geometrischSchilderij
Geplaatst doorFysioHerber
Eindtijd 14-02-2023 om 20:30
Jaartal1995
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Angele Donjacour

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angele Donjacour? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angele Donjacour. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angele Donjacour en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angele Donjacour te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angele Donjacour!

Volg het aanbod kunst van Angele Donjacour te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angele Donjacour te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angele Donjacour instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angele Donjacour kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angele Donjacour!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angele Donjacour kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angele Donjacour en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angele Donjacour via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angele Donjacour of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angele Donjacour?

Kunst kopen van Angele Donjacour begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angele Donjacour, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angele Donjacour. Om meer kans te maken om de Angele Donjacour te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angele Donjacour! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.