• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Angelo Manca (1935-2012)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Angelo Manca

Angelo Manca (1935-2012)

Kunstenaar

Angelo MANCA (Bologna 1935 - Rome 2012)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Angelo Manca - Giornata ... kopen? Bied vanaf 225!
Angelo Manca - Giornata ...

Schilderij

Geplaatst doorserARTE

Eindtijd22-05-2022 om 22:59

Jaartal2007
TechniekAcryl
Afmetingen27 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Angelo Manca

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angelo Manca? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angelo Manca. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angelo Manca en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angelo Manca te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angelo Manca!

Volg het aanbod kunst van Angelo Manca te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angelo Manca te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angelo Manca instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angelo Manca kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angelo Manca!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angelo Manca kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angelo Manca en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angelo Manca via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angelo Manca of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angelo Manca?

Kunst kopen van Angelo Manca begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angelo Manca, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angelo Manca. Om meer kans te maken om de Angelo Manca te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angelo Manca! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.