Anita Mizrahi (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anita Mizrahi
Anita Mizrahi (1951)

Anita Mizrahi (1951)

Kunstenaar

Anita Mizrahi is afgestudeerd aan de rietveld akademie woonachtig in amsterdam.Zij is grafisch kunstenaar,etsen,lithografie,zeefdruk en gemengde technieken. Diverse tentoonstellingen in binnen en buitenland en diverse internationale prijzen gewonnen

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Anita Mizrahi - zonder titel maar met lijstje. kopen? Bied vanaf 55!
Anita Mizrahi (1951) zonder titel maar met lijstje.
TechniekGouache
Afmetingen26 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Anita Mizrahi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anita Mizrahi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anita Mizrahi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anita Mizrahi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anita Mizrahi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anita Mizrahi!

Volg het aanbod kunst van Anita Mizrahi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anita Mizrahi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anita Mizrahi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anita Mizrahi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anita Mizrahi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anita Mizrahi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anita Mizrahi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anita Mizrahi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anita Mizrahi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anita Mizrahi?

Kunst kopen van Anita Mizrahi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anita Mizrahi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anita Mizrahi. Om meer kans te maken om de Anita Mizrahi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anita Mizrahi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.