Anke Blankevoort (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Anke Blankevoort
Anke Blankevoort (1931)

Anke Blankevoort (1931)

Kunstenaar

Anke BLANKEVOORT (Harderwijk 1931)

Anke Blankevoort is een keramiste die zich eerst bezighield met potterie, maar vanaf 1968 plastiek produceert. Haar werk bestaat uit fabelachtige wezens die vaak als basis een geometrisch figuur hebben en zorgen voor een humoristisch aanzicht. Blankevoort voegt een eigen, mysterieus karakter toe aan haar figuren door ze in een kader te plaatsen, bijvoorbeeld in een klok of kast. Met haar werk wil ze gevoelens en gedachten uit het onderbewuste visueel maken. Veel van haar producten zijn eerst met de draaischijf gemaakt en later met de hand afgewerkt.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anke Blankevoort (1931) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Anke Blankevoort (1931) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anke Blankevoort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anke Blankevoort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anke Blankevoort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anke Blankevoort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anke Blankevoort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anke Blankevoort!

Volg het aanbod kunst van Anke Blankevoort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anke Blankevoort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anke Blankevoort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anke Blankevoort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anke Blankevoort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anke Blankevoort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anke Blankevoort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anke Blankevoort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anke Blankevoort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anke Blankevoort?

Kunst kopen van Anke Blankevoort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anke Blankevoort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anke Blankevoort. Om meer kans te maken om de Anke Blankevoort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anke Blankevoort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.