Anna Clara Oberstadt-Kranenburg (1876-1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anna Clara Oberstadt-Kranenburg
Anna Clara Oberstadt-Kranenburg (1876-1950)

Anna Clara Oberstadt-Kranenburg (1876-1950)

Geboren: Groningen 16 oktober 1876 Overleden: Den Haag 21 januari 1950

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg (1876-1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anna Clara Oberstadt-Kranenburg!

Volg het aanbod kunst van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anna Clara Oberstadt-Kranenburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anna Clara Oberstadt-Kranenburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg?

Kunst kopen van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg. Om meer kans te maken om de Anna Clara Oberstadt-Kranenburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anna Clara Oberstadt-Kranenburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.