• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Anna Jeretic (1961)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Anna Jeretic

Anna Jeretic (1961)

Kunstenaar

Anna Husemoller JERETIC (1961)

schilder, etser, beeldhouder, installatie kunstenaar

Opleiding

1991-1995 Volgde een studie lithografie en etsen in Parijs en daarnaast verschillende cursussen 1984-1988 Masterdegree in Franse literatuur op de New York University 1983-1984 Masterdegree in Franse literatuur op het Bryn Mawr College

Woont en werkt in Parijs.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Anna Jeretic - 'Dieren' kopen? Bied vanaf 65!
Anna Jeretic - 'Dieren'

Grafiek na 1900

Geplaatst doordoorn2150

Eindtijd31-05-2022 om 20:48

Jaartal2007
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen38 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Anna Jeretic

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anna Jeretic? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anna Jeretic. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anna Jeretic en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anna Jeretic te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anna Jeretic!

Volg het aanbod kunst van Anna Jeretic te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anna Jeretic te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anna Jeretic instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anna Jeretic kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anna Jeretic!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anna Jeretic kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anna Jeretic en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anna Jeretic via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anna Jeretic of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anna Jeretic?

Kunst kopen van Anna Jeretic begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anna Jeretic, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anna Jeretic. Om meer kans te maken om de Anna Jeretic te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anna Jeretic! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.