Annet Gaaikema (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annet Gaaikema
Annet Gaaikema (1944)

Annet Gaaikema (1944)

Kunstenaar, Designer

Annet GAAIKEMA ( Holwierde (Delfzijl) 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Annet Gaaikema - Schilderij, unicum kopen? Bied vanaf 270!
Annet Gaaikema (1944) Schilderij, unicum
TechniekAcryl
Afmetingen37 cm x 32 cm (h x b)
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 270
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Annet Gaaikema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annet Gaaikema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annet Gaaikema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annet Gaaikema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annet Gaaikema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annet Gaaikema!

Volg het aanbod kunst van Annet Gaaikema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annet Gaaikema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annet Gaaikema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annet Gaaikema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annet Gaaikema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annet Gaaikema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annet Gaaikema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annet Gaaikema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annet Gaaikema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annet Gaaikema?

Kunst kopen van Annet Gaaikema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annet Gaaikema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annet Gaaikema. Om meer kans te maken om de Annet Gaaikema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annet Gaaikema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.