Arie Zonneveld (1905-1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arie Zonneveld
Arie Zonneveld (1905-1941)

Arie Zonneveld (1905-1941)

Kunstenaar

Arie Zonneveld leefde van 1905 tot 1941.Hij was een zeer begenadigd etser.Zijn werk is geliefd onder talloze verzamelaars.

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (48 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Arie Zonneveld - Onbekend kopen? Bied vanaf 70!
Arie Zonneveld - OnbekendTekening / Aquarel
Geplaatst doorBoxie1965
Eindtijd 11-02-2023 om 21:31
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen45 cm x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Arie Zonneveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arie Zonneveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arie Zonneveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arie Zonneveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arie Zonneveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arie Zonneveld!

Volg het aanbod kunst van Arie Zonneveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arie Zonneveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arie Zonneveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arie Zonneveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arie Zonneveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arie Zonneveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arie Zonneveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arie Zonneveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arie Zonneveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arie Zonneveld?

Kunst kopen van Arie Zonneveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arie Zonneveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arie Zonneveld. Om meer kans te maken om de Arie Zonneveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arie Zonneveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.