Arno Arts (1947-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arno Arts
Arno Arts (1947-2018)

Arno Arts (1947-2018)

Kunstenaar

Arno ARTS (Boxmeer, 1947 - Arnhem, 2018)

Arno Arts was een multimediaal kunstenaar, hij heeft zich nooit beperkt tot één techniek. De keuze voor een bepaalde techniek werd bepaald door het idee, het concept. Zodoende maakte hij schilderijen, tekeningen, grafiek, video, installaties, performances etc. In eerste instantie was zijn eigen naam 'Arts' het uitgangspunt. In zijn werk speelt de wisselwerking tussen werkelijkheid en fictie een grote rol.

Arts volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem. Hij liet zich door een beeld leiden naar een verbeelding in iedere denkbare vorm. Schilderij, tekening, object, keramiek of glassculptuur: elk middel of medium is dienstbaar aan het idee. Arno Arts hanteert daarbij een herkenbare beeldtaal, maar overrompelt met zijn kanttekening bij die gecreëerde werkelijkheid. Zo ontstaat een kunstwerk dat verbaast, een beeld dat zich vasthecht in de wereld van de beschouwer. Zo alledaags en bijzonder als een blijvende herinnering.

De perfectie van het werk van Arno Arts overtreft vakmanschap; 'worshipping' is een begrip dat beter aansluit bij de uitputtende concentratie die Arts’ werkwijze kenmerkt. Die onverbiddelijke discipline is weer een inspiratie op zich en dwingt de kijker stil te staan bij dit verbeeld idee.

Aangeboden items
0
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Arno Arts (1947-2018) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 43 items van Arno Arts (1947-2018) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 16 mensen die Arno Arts (1947-2018) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Arno Arts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arno Arts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arno Arts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arno Arts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arno Arts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arno Arts!

Volg het aanbod kunst van Arno Arts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arno Arts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arno Arts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arno Arts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arno Arts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arno Arts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arno Arts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arno Arts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arno Arts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arno Arts?

Kunst kopen van Arno Arts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arno Arts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arno Arts. Om meer kans te maken om de Arno Arts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arno Arts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.