Bambi (1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bambi
Bambi (1982)

Bambi (1982)

Kunstenaar

BAMBI (ca. 1982)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
Bambi - YOU HAVE A DECISION TO MAKE kopen? Bied vanaf 1!
Bambi (1982) Engels YOU HAVE A DECISION TO MAKE
TechniekOffset
Afmetingen30 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 1
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Bambi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bambi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bambi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bambi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bambi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bambi!

Volg het aanbod kunst van Bambi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bambi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bambi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bambi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bambi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bambi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bambi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bambi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bambi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bambi?

Kunst kopen van Bambi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bambi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bambi. Om meer kans te maken om de Bambi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bambi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.