Bart van Oijen (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bart van Oijen
Bart van Oijen (1949)

Bart van Oijen (1949)

Kunstenaar

Bart van OIJEN (Vlijmen 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Bart van Oijen - z.t. | lyrisch abstract schilderij - ingelijst kopen? Bied vanaf 98!
Bart van Oijen - z.t. | lyrisch abstract schilderij - ingelijstSchilderij
Geplaatst doortakamine
Eindtijd 05-04-2023 om 20:52
Jaartal2001
TechniekAcryl
Afmetingen61 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Bart van Oijen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart van Oijen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart van Oijen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart van Oijen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart van Oijen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart van Oijen!

Volg het aanbod kunst van Bart van Oijen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart van Oijen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart van Oijen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart van Oijen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart van Oijen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart van Oijen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart van Oijen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart van Oijen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart van Oijen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart van Oijen?

Kunst kopen van Bart van Oijen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart van Oijen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart van Oijen. Om meer kans te maken om de Bart van Oijen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart van Oijen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.