Ben Debij (1909-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ben Debij
Ben Debij (1909-1971)

Ben Debij (1909-1971)

Kunstschilder, Graficus

Ben DEBIJ (Den Haag 1909 - Amsterdam 1971)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ben Debij (1909-1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ben Debij (1909-1971) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ben Debij

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ben Debij? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ben Debij. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ben Debij en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ben Debij te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ben Debij!

Volg het aanbod kunst van Ben Debij te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ben Debij te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ben Debij instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ben Debij kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ben Debij!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ben Debij kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ben Debij en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ben Debij via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ben Debij of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ben Debij?

Kunst kopen van Ben Debij begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ben Debij, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ben Debij. Om meer kans te maken om de Ben Debij te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ben Debij! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.