Beniti Cornelis (1946-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Beniti Cornelis
Beniti Cornelis (1946-2017)

Beniti Cornelis (1946-2017)

Beniti CORNELIS (Mechelen 1946 - Mechelen 2017)

Aangeboden items
1
Verkochte items
43
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Beniti Cornelis - Zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Beniti Cornelis (1946-2017) Belgisch Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen21 x 28.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Beniti Cornelis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Beniti Cornelis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Beniti Cornelis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Beniti Cornelis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Beniti Cornelis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Beniti Cornelis!

Volg het aanbod kunst van Beniti Cornelis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Beniti Cornelis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Beniti Cornelis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Beniti Cornelis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Beniti Cornelis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Beniti Cornelis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Beniti Cornelis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Beniti Cornelis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Beniti Cornelis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Beniti Cornelis?

Kunst kopen van Beniti Cornelis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Beniti Cornelis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Beniti Cornelis. Om meer kans te maken om de Beniti Cornelis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Beniti Cornelis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.