Benno Randolfi (1934-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Benno Randolfi
Benno Randolfi (1934-2012)

Benno Randolfi (1934-2012)

Kunstenaar

Benno RANDOLFI (Rotterdam 1934 - ?? 2012)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Benno Randolfi - B9226, Figuren in woonwagenkamp kopen? Bied vanaf 200!
Benno Randolfi - B9226, Figuren in woonwagenkampSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 12-02-2023 om 22:25
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen58 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Benno Randolfi - Vrouwen en kinderen in woonwagenkamp kopen? Bied vanaf 250!
Benno Randolfi - Vrouwen en kinderen in woonwagenkampSchilderij
Geplaatst doorHannes1948
Eindtijd 18-03-2023 om 19:01
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen64 cm x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Benno Randolfi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Benno Randolfi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Benno Randolfi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Benno Randolfi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Benno Randolfi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Benno Randolfi!

Volg het aanbod kunst van Benno Randolfi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Benno Randolfi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Benno Randolfi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Benno Randolfi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Benno Randolfi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Benno Randolfi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Benno Randolfi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Benno Randolfi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Benno Randolfi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Benno Randolfi?

Kunst kopen van Benno Randolfi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Benno Randolfi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Benno Randolfi. Om meer kans te maken om de Benno Randolfi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Benno Randolfi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.