Broeder Max (1903-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Broeder Max
Broeder Max (1903-1973)

Broeder Max (1903-1973)

Kunstenaar

Broeder MAX (Turnhout 1903 - Tessenderlo 1973)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Broeder Max - Kempisch landschap kopen? Bied vanaf 250!
Broeder Max - Kempisch landschapSchilderij
Geplaatst doorWalterhu
Eindtijd 30-08-2022 om 22:45
Jaartal1972
TechniekOlieverf
Afmetingen90 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Broeder Max

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Broeder Max? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Broeder Max. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Broeder Max en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Broeder Max te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Broeder Max!

Volg het aanbod kunst van Broeder Max te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Broeder Max te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Broeder Max instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Broeder Max kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Broeder Max!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Broeder Max kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Broeder Max en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Broeder Max via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Broeder Max of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Broeder Max?

Kunst kopen van Broeder Max begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Broeder Max, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Broeder Max. Om meer kans te maken om de Broeder Max te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Broeder Max! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.