• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Broer de Boer (1877-1953)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Broer de Boer

Broer de Boer (1877-1953)

Kunstenaar

Broer DE BOER (Sint Jacobiparochie (het Bildt) 1877 - Leeuwarden 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Broer de Boer - Voor de wind in Friese wateren kopen? Bied vanaf 400!
Broer de Boer - Voor de wind in Friese wateren

Schilderij

Geplaatst dooringridflevoland

Eindtijd07-05-2022 om 21:04

Jaartal1949
TechniekOlieverf
Afmetingen54.5 cm x 74.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Broer de Boer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Broer de Boer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Broer de Boer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Broer de Boer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Broer de Boer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Broer de Boer!

Volg het aanbod kunst van Broer de Boer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Broer de Boer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Broer de Boer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Broer de Boer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Broer de Boer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Broer de Boer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Broer de Boer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Broer de Boer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Broer de Boer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Broer de Boer?

Kunst kopen van Broer de Boer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Broer de Boer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Broer de Boer. Om meer kans te maken om de Broer de Boer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Broer de Boer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.