Carel Allard (1648-1709)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carel Allard
Carel Allard (1648-1709)

Carel Allard (1648-1709)

Kunstenaar

Carel ALLARD (Amsterdam 1648 - Amsterdam 1709)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carel Allard - Hinnikend paard naar Paulus Potter kopen? Bied vanaf 175!
Carel Allard (1648-1709) Nederlands Hinnikend paard naar Paulus Potter
TechniekEts
Afmetingen16.8 x 24.2 cm (h x b)
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carel Allard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carel Allard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carel Allard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carel Allard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carel Allard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carel Allard!

Volg het aanbod kunst van Carel Allard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carel Allard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carel Allard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carel Allard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carel Allard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carel Allard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carel Allard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carel Allard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carel Allard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carel Allard?

Kunst kopen van Carel Allard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carel Allard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carel Allard. Om meer kans te maken om de Carel Allard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carel Allard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.