Carl Frederiksen (1892-1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carl Frederiksen
Carl Frederiksen (1892-1932)

Carl Frederiksen (1892-1932)

Kunstenaar

Carl FREDERIKSEN (Hjørring 1892 - 1932 Århus)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Deens Deens  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Carl Frederiksen - havengezicht kopen? Bied vanaf 90!
Carl Frederiksen - havengezichtSchilderij
Geplaatst dooroosterbeek
Eindtijd 01-12-2022 om 21:33
Periode1900 t/m 1944
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Carl Frederiksen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carl Frederiksen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carl Frederiksen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carl Frederiksen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carl Frederiksen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carl Frederiksen!

Volg het aanbod kunst van Carl Frederiksen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carl Frederiksen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carl Frederiksen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carl Frederiksen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carl Frederiksen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carl Frederiksen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carl Frederiksen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carl Frederiksen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carl Frederiksen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carl Frederiksen?

Kunst kopen van Carl Frederiksen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carl Frederiksen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carl Frederiksen. Om meer kans te maken om de Carl Frederiksen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carl Frederiksen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.