Carlo Guarienti (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carlo Guarienti
Carlo Guarienti (1923)

Carlo Guarienti (1923)

Kunstenaar

Carlo GUARIENTI (1923)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
Carlo Guarienti - portret van Raffaele Carrieri (9B) kopen? Bied vanaf 45!
Carlo Guarienti (1923) Italiaans portret van Raffaele Carrieri (9B)
TechniekLitho
Afmetingen23 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carlo Guarienti

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carlo Guarienti? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carlo Guarienti. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carlo Guarienti en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carlo Guarienti te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carlo Guarienti!

Volg het aanbod kunst van Carlo Guarienti te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carlo Guarienti te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carlo Guarienti instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carlo Guarienti kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carlo Guarienti!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carlo Guarienti kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carlo Guarienti en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carlo Guarienti via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carlo Guarienti of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carlo Guarienti?

Kunst kopen van Carlo Guarienti begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carlo Guarienti, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carlo Guarienti. Om meer kans te maken om de Carlo Guarienti te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carlo Guarienti! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.