• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Cees van den Bergh (1920)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Cees van den Bergh

Cees van den Bergh (1920)

Kunstenaar

Cees van den BERGH (Haarlem 1920 - ??)

Opleiding: Jan van Eyck Academie (Maastricht) en Accademia di Belle Arti di Brera e Liceo Artistico (Milaan) Lid van vereniging Socio dell' Accademia Tiberina (Rome)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Cees van den Bergh - Universiteitspenning Uil met Bul kopen? Bied vanaf 60!
Cees van den Bergh - Universiteitspenning Uil met Bul

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd10-04-2022 om 22:36

Jaartal1978
TechniekPenning
Afmetingen7.0 cm x 6.0 cm (h x b)

Kunst kopen van Cees van den Bergh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees van den Bergh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees van den Bergh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees van den Bergh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees van den Bergh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees van den Bergh!

Volg het aanbod kunst van Cees van den Bergh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees van den Bergh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees van den Bergh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees van den Bergh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees van den Bergh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees van den Bergh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees van den Bergh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees van den Bergh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees van den Bergh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees van den Bergh?

Kunst kopen van Cees van den Bergh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees van den Bergh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees van den Bergh. Om meer kans te maken om de Cees van den Bergh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees van den Bergh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.