Charles Bisschops (1894-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charles Bisschops
Charles Bisschops (1894-1975)

Charles Bisschops (1894-1975)

Kunstenaar

Charles BISSCHOPS (Luik 1894 - Rossignol 1975)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Charles Bisschops - Pastel/Gemengde Techniek - Portret kopen? Bied vanaf 230!
Charles Bisschops - Pastel/Gemengde Techniek - PortretSchilderij
Geplaatst doordot64
Eindtijd 16-10-2022 om 20:18
Jaartal1933
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen68 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Charles Bisschops

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles Bisschops? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles Bisschops. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles Bisschops en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles Bisschops te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles Bisschops!

Volg het aanbod kunst van Charles Bisschops te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles Bisschops te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Bisschops instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles Bisschops kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles Bisschops!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles Bisschops kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles Bisschops en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles Bisschops via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles Bisschops of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles Bisschops?

Kunst kopen van Charles Bisschops begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles Bisschops, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles Bisschops. Om meer kans te maken om de Charles Bisschops te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles Bisschops! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.