Charlotte Groen (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charlotte Groen
Charlotte Groen (1946)

Charlotte Groen (1946)

Kunstenaar

Charlotte GROEN: (Utrecht 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Charlotte Groen - Keramieke vaas kopen? Bied vanaf 20!
Charlotte Groen - Keramieke vaasBeeld / Object
Geplaatst doorAnton63
Eindtijd 28-01-2023 om 22:25
Jaartal2003
TechniekKeramiek
Afmetingen31 cm x 16 cm x 19 cm (h x b x d)
Gewicht3600 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Charlotte Groen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charlotte Groen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charlotte Groen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charlotte Groen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charlotte Groen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charlotte Groen!

Volg het aanbod kunst van Charlotte Groen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charlotte Groen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charlotte Groen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charlotte Groen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charlotte Groen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charlotte Groen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charlotte Groen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charlotte Groen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charlotte Groen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charlotte Groen?

Kunst kopen van Charlotte Groen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charlotte Groen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charlotte Groen. Om meer kans te maken om de Charlotte Groen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charlotte Groen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.