Chris Berens (1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chris Berens
Chris Berens (1976)

Chris Berens (1976)

Kunstenaar

Chris BERENS (Oss, 1976), schilder, illustrator

Aangeboden items
0
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (50 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Chris Berens (1976) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 18 items van Chris Berens (1976) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 50 mensen die Chris Berens (1976) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Chris Berens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chris Berens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chris Berens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chris Berens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chris Berens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chris Berens!

Volg het aanbod kunst van Chris Berens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chris Berens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chris Berens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chris Berens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chris Berens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chris Berens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chris Berens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chris Berens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chris Berens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chris Berens?

Kunst kopen van Chris Berens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chris Berens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chris Berens. Om meer kans te maken om de Chris Berens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chris Berens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.