Chris van Geest (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chris van Geest
Chris van Geest (1942)

Chris van Geest (1942)

Kunstenaar

Chris van GEEST (Vlaardingen 1942)

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Chris van Geest - Olieverf op doek | 'Wie de schoen past, trekke hem aan' | Eind jaren '80 kopen? Bied vanaf 500!
Chris van Geest (1942) Nederlands Olieverf op doek | 'Wie de schoen past, trekke hem aan' | Eind jaren '80
TechniekOlieverf
Afmetingen62 x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Chris van Geest - Olieverf op doek | 'Het uitzicht (2)' | Eind jaren '80 kopen? Bied vanaf 500!
Chris van Geest (1942) Nederlands Olieverf op doek | 'Het uitzicht (2)' | Eind jaren '80
TechniekOlieverf
Afmetingen68 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Chris van Geest

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chris van Geest? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chris van Geest. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chris van Geest en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chris van Geest te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chris van Geest!

Volg het aanbod kunst van Chris van Geest te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chris van Geest te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chris van Geest instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chris van Geest kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chris van Geest!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chris van Geest kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chris van Geest en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chris van Geest via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chris van Geest of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chris van Geest?

Kunst kopen van Chris van Geest begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chris van Geest, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chris van Geest. Om meer kans te maken om de Chris van Geest te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chris van Geest! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.