Claire Beelaerts van Blokland de la Court (1898)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claire Beelaerts van Blokland de la Court
Claire Beelaerts van Blokland de la Court (1898)

Claire Beelaerts van Blokland de la Court (1898)

Kunstenaar

Claire BEELAERTS VAN BLOKLAND DE LA COURT (Den Bosch 1898)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Claire Beelaerts van Blokland de la Court - Twee dames portretten kopen? Bied vanaf 38!
Claire Beelaerts van Blokland de la Court (1898) Nederlands Twee dames portretten
TechniekAquarel
Afmetingen34 cm x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Claire Beelaerts van Blokland de la Court

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claire Beelaerts van Blokland de la Court? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claire Beelaerts van Blokland de la Court. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claire Beelaerts van Blokland de la Court en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claire Beelaerts van Blokland de la Court te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claire Beelaerts van Blokland de la Court!

Volg het aanbod kunst van Claire Beelaerts van Blokland de la Court te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claire Beelaerts van Blokland de la Court te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claire Beelaerts van Blokland de la Court instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claire Beelaerts van Blokland de la Court kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claire Beelaerts van Blokland de la Court!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claire Beelaerts van Blokland de la Court kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claire Beelaerts van Blokland de la Court en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claire Beelaerts van Blokland de la Court via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claire Beelaerts van Blokland de la Court of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claire Beelaerts van Blokland de la Court?

Kunst kopen van Claire Beelaerts van Blokland de la Court begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claire Beelaerts van Blokland de la Court, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claire Beelaerts van Blokland de la Court. Om meer kans te maken om de Claire Beelaerts van Blokland de la Court te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claire Beelaerts van Blokland de la Court! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.