Claude Garache (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Claude Garache
Claude Garache (1930)

Claude Garache (1930)

Claude GARACHE (Parijs 1930)

Aangeboden items
0
Verkochte items
27
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Claude Garache (1930) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 27 items van Claude Garache (1930) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 16 mensen die Claude Garache (1930) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Claude Garache

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claude Garache? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claude Garache. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claude Garache en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claude Garache te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claude Garache!

Volg het aanbod kunst van Claude Garache te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claude Garache te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claude Garache instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claude Garache kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claude Garache!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claude Garache kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claude Garache en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claude Garache via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claude Garache of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claude Garache?

Kunst kopen van Claude Garache begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claude Garache, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claude Garache. Om meer kans te maken om de Claude Garache te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claude Garache! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.