Claude Garache (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claude Garache
Claude Garache (1930)

Claude Garache (1930)

Kunstenaar

Claude GARACHE (Parijs 1930)

Aangeboden items
1
Verkochte items
26
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
Claude Garache - Kleurenoffset. Affiche Galerie LeLONG uit 1988 kopen? Bied vanaf 59!
Claude Garache (1930) Frans Kleurenoffset. Affiche Galerie LeLONG uit 1988
TechniekOffset
Afmetingen67 cm x 70 cm (h x b)
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Claude Garache

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claude Garache? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claude Garache. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claude Garache en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claude Garache te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claude Garache!

Volg het aanbod kunst van Claude Garache te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claude Garache te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claude Garache instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claude Garache kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claude Garache!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claude Garache kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claude Garache en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claude Garache via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claude Garache of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claude Garache?

Kunst kopen van Claude Garache begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claude Garache, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claude Garache. Om meer kans te maken om de Claude Garache te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claude Garache! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.