Coen van Oven (1883-1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Coen van Oven
Coen van Oven (1883-1963)

Coen van Oven (1883-1963)

Kunstenaar

Coen van OVEN (Dordrecht 1883 - Amsterdam 1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Coen van Oven - Stilleven met wijn en fruit kopen? Bied vanaf 175!
Coen van Oven - Stilleven met wijn en fruitSchilderij
Geplaatst doorjako
Eindtijd 12-03-2023 om 19:28
Jaartal1905
TechniekOlieverf
Afmetingen56 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Coen van Oven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Coen van Oven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Coen van Oven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Coen van Oven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Coen van Oven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Coen van Oven!

Volg het aanbod kunst van Coen van Oven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Coen van Oven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Coen van Oven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Coen van Oven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Coen van Oven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Coen van Oven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Coen van Oven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Coen van Oven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Coen van Oven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Coen van Oven?

Kunst kopen van Coen van Oven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Coen van Oven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Coen van Oven. Om meer kans te maken om de Coen van Oven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Coen van Oven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.