COPE2 (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. COPE2
COPE2 (1968)

COPE2 (1968)

Kunstenaar

COPE2 (New York City 1968)

Graffitikunstenaar Fernando Carlo (beter bekend als COPE2)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van COPE2 (1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van COPE2

Wilt u graag een kunstwerk kopen van COPE2? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van COPE2. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van COPE2 en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van COPE2 te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen COPE2!

Volg het aanbod kunst van COPE2 te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van COPE2 te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u COPE2 instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe COPE2 kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van COPE2!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van COPE2 kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van COPE2 en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van COPE2 via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van COPE2 of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van COPE2?

Kunst kopen van COPE2 begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van COPE2, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van COPE2. Om meer kans te maken om de COPE2 te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van COPE2! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.