Cor Klijn (1948-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Klijn
Cor Klijn (1948-2002)

Cor Klijn (1948-2002)

Kunstenaar

Cor KLIJN (1948-2002)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cor Klijn - C4058-2 - Herderin in vallei met schaapjes kopen? Bied vanaf 150!
Cor Klijn - C4058-2 - Herderin in vallei met schaapjesSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 07-10-2022 om 22:54
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen32 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Cor Klijn - C4058-1 - Landschap met twee figuren en dieren kopen? Bied vanaf 150!
Cor Klijn - C4058-1 - Landschap met twee figuren en dierenSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 07-10-2022 om 22:55
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen32 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cor Klijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Klijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Klijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Klijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Klijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Klijn!

Volg het aanbod kunst van Cor Klijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Klijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Klijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Klijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Klijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Klijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Klijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Klijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Klijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Klijn?

Kunst kopen van Cor Klijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Klijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Klijn. Om meer kans te maken om de Cor Klijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Klijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.