Cor Quax (1927-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Quax
Cor Quax (1927-2008)

Cor Quax (1927-2008)

Kunstenaar

Cor QUAX (Nieuwe Niedop 1927 - Beverwijk 2008)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cor Quax - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 50!
Cor Quax - ZeegezichtSchilderij
Geplaatst doorVerzamelaar2
Eindtijd 25-01-2023 om 22:54
Jaartal1986
TechniekOlieverf
Afmetingen42 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cor Quax

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Quax? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Quax. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Quax en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Quax te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Quax!

Volg het aanbod kunst van Cor Quax te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Quax te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Quax instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Quax kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Quax!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Quax kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Quax en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Quax via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Quax of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Quax?

Kunst kopen van Cor Quax begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Quax, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Quax. Om meer kans te maken om de Cor Quax te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Quax! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.