Cornelis Albert van Assendelft (1870-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelis Albert van Assendelft
Cornelis Albert van Assendelft (1870-1945)

Cornelis Albert van Assendelft (1870-1945)

Kunstenaar

Cornelis Albert van Assendelft (Middelburg, 11 mei 1870 - Amsterdam, 22 mei 1945) was een Nederlandse kunstschilderen tekenaar (vooral pastels en krijttekeningen). Hij maakte voornamelijk landschappen, met name taferelen van boeren die op het land werken. Veel van zijn werk doet denken aan Vincent van Gogh. Hij werkte onder meer in Bemmel en in Groesbeek (1919-1924).

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cornelis Albert van Assendelft - Dorp Groesbeek in de sneeuw kopen? Bied vanaf 400!
Cornelis Albert van Assendelft (1870-1945) Nederlands Dorp Groesbeek in de sneeuw
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen66 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cornelis Albert van Assendelft

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelis Albert van Assendelft? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelis Albert van Assendelft. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelis Albert van Assendelft en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelis Albert van Assendelft te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelis Albert van Assendelft!

Volg het aanbod kunst van Cornelis Albert van Assendelft te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelis Albert van Assendelft te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelis Albert van Assendelft instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelis Albert van Assendelft kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelis Albert van Assendelft!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelis Albert van Assendelft kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelis Albert van Assendelft en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelis Albert van Assendelft via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelis Albert van Assendelft of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelis Albert van Assendelft?

Kunst kopen van Cornelis Albert van Assendelft begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelis Albert van Assendelft, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelis Albert van Assendelft. Om meer kans te maken om de Cornelis Albert van Assendelft te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelis Albert van Assendelft! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.