• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
David Bles (1821-1899)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. David Bles

David Bles (1821-1899)

Kunstenaar

David Joseph BLES (Den Haag 1821 - 1899)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
David Bles - Binnenhuis met pappagaai kopen? Bied vanaf 20!
David Bles - Binnenhuis met pappagaai

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorciscus_9com

Eindtijd21-05-2022 om 22:37

Jaartal1853
TechniekLitho
Afmetingen21 cm x 16 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van David Bles

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David Bles? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David Bles. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David Bles en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David Bles te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David Bles!

Volg het aanbod kunst van David Bles te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David Bles te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David Bles instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David Bles kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David Bles!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David Bles kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David Bles en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David Bles via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David Bles of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David Bles?

Kunst kopen van David Bles begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David Bles, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David Bles. Om meer kans te maken om de David Bles te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David Bles! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.