David De Noter (1825-1875)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. David De Noter
David De Noter (1825-1875)

David De Noter (1825-1875)

Kunstschilder, Graficus

David DE NOTER (Gent 1825 - Brussel 1875)Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van David De Noter (1825-1875) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van David De Noter (1825-1875) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van David De Noter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David De Noter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David De Noter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David De Noter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David De Noter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David De Noter!

Volg het aanbod kunst van David De Noter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David De Noter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David De Noter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David De Noter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David De Noter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David De Noter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David De Noter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David De Noter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David De Noter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David De Noter?

Kunst kopen van David De Noter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David De Noter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David De Noter. Om meer kans te maken om de David De Noter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David De Noter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.