Don Nederhand (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Don Nederhand
Don Nederhand (1949)

Don Nederhand (1949)

Kunstenaar

Don NEDERHAND (Amsterdam, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Don Nederhand - abstracte zeefdruk zonder titel kopen? Bied vanaf 20!
Don Nederhand (1949) Nederlands abstracte zeefdruk zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen20 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Don Nederhand

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Don Nederhand? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Don Nederhand. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Don Nederhand en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Don Nederhand te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Don Nederhand!

Volg het aanbod kunst van Don Nederhand te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Don Nederhand te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Don Nederhand instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Don Nederhand kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Don Nederhand!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Don Nederhand kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Don Nederhand en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Don Nederhand via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Don Nederhand of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Don Nederhand?

Kunst kopen van Don Nederhand begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Don Nederhand, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Don Nederhand. Om meer kans te maken om de Don Nederhand te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Don Nederhand! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.