Dorien Plaat (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dorien Plaat
Dorien Plaat (1960)

Dorien Plaat (1960)

Kunstenaar

Dorien PLAAT (Kumasi, Ghana 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Dorien Plaat - titel onbekend kopen? Bied vanaf 450!
Dorien Plaat - titel onbekendSchilderij
Geplaatst doorDespereaux
Eindtijd 23-03-2023 om 20:11
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
Afmetingen120 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Dorien Plaat

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dorien Plaat? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dorien Plaat. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dorien Plaat en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dorien Plaat te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dorien Plaat!

Volg het aanbod kunst van Dorien Plaat te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dorien Plaat te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dorien Plaat instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dorien Plaat kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dorien Plaat!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dorien Plaat kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dorien Plaat en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dorien Plaat via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dorien Plaat of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dorien Plaat?

Kunst kopen van Dorien Plaat begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dorien Plaat, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dorien Plaat. Om meer kans te maken om de Dorien Plaat te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dorien Plaat! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.