• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ed Merk (1929-1993)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ed Merk

Ed Merk (1929-1993)

Kunstenaar

Ed MERK (Den Haag 1929 - Den Haag 1993)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ed Merk - Collage, Een zwerm - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Ed Merk - Collage, Een zwerm - Ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 20:02

Jaartal1976
TechniekEts
Afmetingen53 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ed Merk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ed Merk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ed Merk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ed Merk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ed Merk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ed Merk!

Volg het aanbod kunst van Ed Merk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ed Merk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ed Merk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ed Merk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ed Merk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ed Merk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ed Merk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ed Merk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ed Merk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ed Merk?

Kunst kopen van Ed Merk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ed Merk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ed Merk. Om meer kans te maken om de Ed Merk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ed Merk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.